Financiering

Met de afgesloten financiering de groeiplannen realiseren.

De route voor jouw onderneming is volledig uitgewerkt. Tijdens de route die wordt afgelegd komen investeringen voorbij die gefinancierd moeten worden. Ik stel een financieringsaanvraag op en dit biedt ik aan bij meerdere partijen om het financieringsvoorstel met de beste voorwaarden te vinden voor jouw bedrijf. Daarvoor zet ik mijn netwerk van Eijgen Finance in.

DSC06603

Met Eijgen Finance Twente hebben wij naast de traditionele banken een netwerk van ruim honderd financiers. Wij hebben de mogelijkheid om de financiering op te knippen en weg te zetten bij de partijen met de beste voorwaarden, stapelen heet dat.

De financiering is een sluitstuk om jouw doel te realiseren, een logisch gevolg van de ingezette strategie en de daarbij behorende investeringen. Mijn inzet is om de best passende financiering voor jouw te vinden die aansluit bij jouw bedrijf. Zodra de financiering is afgesloten moet jij hier geen omkijken meer naar hebben en jouw volledig kunnen focussen op jouw bedrijf.

In samenwerking met

Wij denken mee over de beste financieringsvorm. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u uw huisbank bezoeken, maar ook kijken naar alternative financieringsvormen. Crowdfunding, lease of factoring bijvoorbeeld.

Waarvoor wilt u de financiering gebruiken? Hoeveel geld heeft u nodig? En wat levert de investering onderaan de streep op? We geven advies, voorzien uw aanvraag van een gedegen onderbouwing en schakelen ons uitgebreide netwerk in. Daar komt u verder mee.

Onafhankelijk intermediair in

Bedrijfsfinancieringen & vastgoedhypotheken

Bancaire leningen

Commercieel vastgoed

Crowdfunding

Lease / Factoring

Durfkapitaal

Vastgoedfinancieringen

Wij hebben een aantal exclusive kanalen om verhuurd onroerend goed te financieren. Hiermee maken we het voor vastgoedbeleggers mogelijk hun plannen te realiseren. Of het nu gaat om aankoop, ontwikkeling, herfinanciering of vrijmaken van liquiditeiten, wij denken graag met u mee.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen?